© כל הזכויות שמורות לברלין טכנולוגיות • mail@berlintech.co.il • 083760976 • ת.ד. 197, מושב בית עובד 76800 • האתר נבנה, מנוהל ומקודם ע”י צוות נילס
שוקולדים עם מוצקים – פרופיל זה נבחר לרוב לשם ערבוב מחדש של שוקולד עם תוספים ומתוכנן כך שיאפשר למוצקים כגון אגוזים ופירות לעבור במשאבה. משאבה זאת משמשת גם להעברת עיסות עם תכולה גבוהה של גבישי סוכר ונוזלים שוחקים.
יישומים:
ליקר קקאו
שוקולד בערבוב חוזר
קצב זרימה:
1 עד 15 טונות לשעה
יתרונות עיקריים:
- שרוול חימום עצמאי
- ביצועי הזרמת שוקולד עם מהירות סיבוב נמוכה
- הזרמת שוקולדים עם חלקיקים