מאז התגלה בתחילת המאה ה-16, השוקולד הוא אולי החטא האהוב ביותר בעולם, והפך עד מהרה למרכיב המרכזי במגוון רב של מוצרי קונדיטוריה וליסוד של רבות מן המעצמות העסקיות.
ראשית, יש להבין כי הזרמת שוקולד אינה תהליך פשוט, משום שיש מספר גורמים הקשורים לתערובת הייחודית מאוד של מאפיינים הקיימים בו:
- שוקולד רגיש מאוד לטמפרטורה: בטמפרטורה חמה מדי הוא יתקלקל ואף יישרף, בטמפרטורה קרה מדי הוא הופך למוצק.
- מבנה השוקולד עדין, משום שחמאת הקקאו ומוצרי הקקאו עלולים להיפרד בקלות אם טמפרטורת החיתוך תהיה גבוהה מאוד.
- השוקולד עלול לשחוק את המשאבה.
- השוקולד יצפה את המשטחים הפנימיים ואזורי האיטום של משאבה.
- לא כל מוצרי השוקולד זהים וייתכן שתהיה להם צמיגות שונה ומבנה שונה והם עשויים להכיל מרכיבים נוספים כגון אגוזים, פירות ומוצרי חלב.
- רבים מתהליכי השוקולד מחייבים תכנונים היגייניים שקיבלו הרשאה.
עקב כך על הפורטפוליו שלכם להכיל מגוון סוגי משאבת שוקולד, כדי לוודא שאתם יכולים להציע פתרון מתאים, ביחס עלות-תועלת טוב, עבור כל היישומים. חברות כמו ברוקה יכולות לספק זאת באמצעות הזמינות של כל משאבות השוקולד הרלוונטיות.
חברת ברלין טכנולוגיות מייבאת לארץ מגוון סוגים של משאבות שוקולד, בין השאר של חברת ברוקה (Broquet), מן החברות המובילות בעולם המייצרות משאבות מסוג זה.
צרו קשר עם חברת ברלין טכנולוגיות לקבלת מידע נוסף או להזמנת משאבות שוקולד לצרכי ייצור לשוק המקומי או יצוא, ומוצרים נוספים לתעשייה.